Manchester United – Stoke möts tisdag 2012-01-31 i Premier League och du kan se den direktsänd via Expekt livestreaming. Tjänsten livestreaming är just nu gratis att använda hos Expekt, allt du behöver är ett spelkonto – registrera dig här.

Manchester United - Stoke 2012-01-31

Manchester United vann senast i Premier League mot Arsenal men åkte på däng häromdagen mot Liverpool i FA-cupen. Stoke förlorade senast i Premier League mot West Bromvich men vann i helgen mot Derby i FA-cupen. Inför mötet ligger Manchester United på andra plats i Premier League med 51 inspelade poäng och Stoke är ett mittenlag på åttonde plats med 30 poäng.

Matchen Manchester United – Stoke 2012-01-31 sänds i tv kanal Viasat Fotboll och Expekt livestreaming med matchstart kl. 21.00.

Spelsajtens speltips går till Manchester United seger med oddset 1,25 hos Expekt.

Se alla odds i kommande Premier League omgång hos Expekt här:

Manchester United - Stoke 2012-01-31

gratis spel