Lördag 2012-02-04 kl 14.00 möts Arsenal – Blackburn i Premier League och kanske för första gången med bröderna Olsson på plan samtidigt.

Premier League

Ja det kan bli ett riktigt intressant möte mellan Arsenal – Blackburn ur svensk synvinkel. Sedan tidigare spelar Martin Olsson i Blackburn och gör det väldigt bra, nu har Blackburn också värvat Martins bror Marcus Olsson som anslöt för bara några dagar sedan. Senast spelade Marcus i Halmstad som åkte ur Allsvenskan i höstas och nu alltså med en gång blivit uttagen i truppen mot Arsenal trots frånvaron från matchspel på många månader. Inför mötet Arsenal – Blackburn ligger Arsenal på sjunde plats i Premier League tabellen och skuggar Liverpool och Newcastle närmast före. Blackburn har det dock tungt och befinner sig trea från slutet på en artonde plats. Kanske kan vi få se båda bröderna Olsson på plan och till och med spela avgörande roller för sitt Blackburn?

Matchen Arsenal – Blackburn sänds i tv kanal Viasat Fotboll och via Unibet livestreaming med matchstart kl. 14.00.

Spelsajtens speltips går till Arsenal seger med oddset 1,30 hos Unibet.

Se alla odds från helgens Premier League omgång hos Unibet här:

Arsenal - Blackburn med bröderna Olsson

Unibet bonus! Unibet ger 120% i insättningsbonus till dig som ny kund upp till 1200 kr. Sätt in 1000 kr och de ger dig 1200 kr extra att spela för. Spela här!