Liverpool Tottenham drabbar samman på Anfield Road
Liverpool Tottenham
Liverpool Tottenham speltips
Liverpool går som tåget för tillfället och har häng på 4:e platsen i ligan då både Arsenal och Chelsea blandat och gett sista tiden. Dessutom lyckades man slå ut självaste Manchester United i FA-Cupen.
Liverpool kommer göra allt för att slå Tottenham och vi vet hur bra Liverpool kan vara när laget är motiverat. Då är det få lag som hänger med på Anfield Road.
Tottenham har ett grymt lag på papperet och förtjänar att ligga där de ligger i tabellen. Man kan bara instämma att Harry Redknapp lyckats med sitt lagbygge som blivit bättre för varje år som går.
Liverpool tottenham speltips

Dock tror vi att Liverpool kommer slå Tottenham på Måndag. Liverpool får nämligen tillbaka i mina ögon sina två bästa spelare i Luis Suarez och Steven Gerrard. Läs Aftonbladets artikel här.

Liverpools form, spelare tillbaka,skadeläge, hemmaplan och motivation i den här matchen gör att vi tror stenhårt på en 1:a. Om ni kollar skadeläget mellan Liverpool Tottenham lite längre ner till höger så ser ni skillnaden mellan lagen i det avseendet.

Oddset 2.10 på en 1:a är mycket bra hos bet365 nedan. Spelsajten kommer satsa 500 kr på 1:a.
Liverpool Tottenham speltips

Inte nog med det speltipset. Bet365 erbjuder ett gratis spel på Liverpool Tottenham som du kan utnyttja medans matchen pågår. Läs mer nedan..

Liverpool – Tottenham gratis spel hos bet365
Placera ett spel, före matchstart, på Liverpool mot Tottenham och bet365 belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat så återbetalar vi din insats för det spelet upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr*)

Som alltid har du gott om marknader att välja bland hos bet365. Över 60 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Liverpool Tottenham visas i följande tv-kanal Viasat Fotboll, Viasat HD och Viasat Premier League HD.

Liverpool Tottenham har matchstart 21.00 måndag kväll