Stamford Bridge, Chelsea Manchester United och klockan har slagit 18.52. De 4 minuternas övertid är slut och Chelsea har fullständigt krossat Manchester United med 6-0..

Chelsea manchester united

.. Någon minut senare vaknar vi och märker att det är Söndag morgon. Det är/var ett rent önsketänkande och det enda positiva är att vi har en hel dags väntan framför oss tills klockan slår 17.00 och årets match i Chelsea ögon sett går av stapeln.

Ska Chelsea med sin oroliga form lyckas rubba ett Manchester United som gått fram som en ångvält sista tiden. Båda lagen har en del namnkunniga namn på frånvaro listan. Vad säger ni om Manchester Uniteds skadeläge? Anderson, Cleverley, Fletcher, Jones, Lindegaard, Nani, Owen, Rooney, Vidic och Young är alla borta eller i alla fall gett minst ett frågetecken för spel. Skadeläget hos Chelsea och Manchester United kan du läsa mer om längre ner till höger på den här sidan. Chelsea har Kalou och Drogba borta i afrikanska mästerskapen.

EssienChelsea har sista tiden gett Essien en del speltid efter sitt långa skadeuppehåll. Ghanesen som haft otroliga skadeproblem de sista 3 åren är nu åter igen ett namn för startelvan. Frågan är om Essien kan komma tillbaks i samma form som för 3 år sen. För 3-4 år sen tycker jag att Essien tillhörde en av världen 5 bästa spelare på sin position. Chelseas trupp är inte lika stark i år på pappret som tidigare, men laget genomgår en generationsväxling och sånt kan ta tid och det kan bli bra på sikt.

Speltips Chelsea Manchester United

Enligt spelbolaget bet365 är Chelsea knappa favoriter till oddset 2.62.  Om jag tippar med hjärtat så blir det en 1:a i söndagens match. Dock är det bara att konstatera att det är väldigt svårtippat just nu. För er som följde dagens matcher (lördag) så såg ni hur vädret i England är för tillfället och att det leder till en hel del skrällar. Vi får hoppas att Stamford Bridge är i gott skick så vi kan få se högklassig fotboll. Egentligen är vårt råd att inte spela på den här matchen då den kan sluta hur som helst. Men för er som vill ha lite extra puls under matchen så erbjuder bet365 100% i startbonus upp till 1000 kr för nya kunder att spela för.

chelsea manchester united odds

För er som vill hitta en bra startbonus hos ett spelbolag så rekommenderar vi att ni tar en titt i vår bonusguide.

Chelsea Manchester United Matchstart.

Matchen mellan Chelsea och Manchester United spelas på söndag och har matchstart 17.00. Matchen direktsänds av tv-kanalen Viasat Fotboll.