Snart börjar finalen i Bandy VM 2012 och det är Sverige och Ryssland möts i årets final. Spela ett live odds under matchens gång!

Bandy VM final 2012

Sverige lyckades med nöd och näppe vinna sin semifinal mot Kazakstan igår efter stor dramatik. Sverige låg under i stort sett hela matchen och det var först med fem minuter kvar av matchen som Sverige började upphämtningen på allvar då det stod 4-2 till Kazakstan. Då reducerade Sverige till 4-3 och det var i den absolut sista minuten som Sverige lyckades skjuta semifinalen till övertid. Väl där gjordes inga mål även om Sverige dominerade, men på de efterföljande straffarna kunde så Sverige avgöra definitivt och Sverige är i final mot Ryssland. Ryssland åkte hem sin semifinal mot Finland med 6-4 men det blev inte så enkelt som man på förhand trodde. Snön vräkte ner och finnarna tog en två måls ledning innan Ryssarna insåg allvaret och kämpade till sig en seger.

Matchen Sverige – Ryssland i Bandy VM final 2012 sänds i tv kanal TV3 med matchstart kl. 11.00. (Sändningen börjar 10.30).

Spelsajtens speltips går med hjärtat till Sverige. Spela ett odds hos Unibet här! Hos Unibet kan du också under hela matchen spela ett live odds. Allt eftersom matchen fortskrider förändras oddsen och du kan spela på hur du tror matchen utvecklas.

bandy-vm final