Milan – Napoli möts söndag eftermiddag 5/2 i Serie A fotbollens omgång 22. Se matchen Milan – Napoli i tv kanal TV4 Sport eller via livestreaming.

Milan - Napoli Serie A

Det här är en riktig måste match för Milan om man inte ska halka efter ett urstarkt Juventus som vägrar att förlora den här säsongen i Serie A. Napoli är förstås ett mycket bra lag och har återigen sin målmaskin Cavani i spelform vilket kan skapa trubbel för Milan och vår egen Zlatan Ibrahimovic måste nog prestera återigen för att säkra en seger för milaneserna på hemmaplanen. Inför mötet Milan – Napoli i Serie A så ligger Milan på andra plats en poäng efter ledande Juventus som dock har en match mindre spelad. Napoli jagar på en sjunde plats för tillfället.

Matchen Milan – Napoli Serie A sänds i tv kanal TV4 Sport eller via Unibet livestreaming och bet365 livestreaming. Matchstart är kl. 15.00!

Spelsajtens speltips går till Milan seger. Spela live odds under tiden du ser matchen hos något av spelbolagen Unibet eller Bet365

För er som vill hitta en bra startbonus hos ett spelbolag så rekommenderar vi att ni tar en titt i vårbonusguide.