Lördag 11/2 är det tidig stormatch mellan Manchester United  och Liverpool i Premier League. 

Manchester United Liverpool

Ligatvån Manchester United tar emot tabellsjuan Liverpool i Premier League och det här är en av de här härliga engelska matcherna man bara längtar efter att få se. Jag som alltid varit ett Liverpool fan ser hoppfullt på matchen trots svåraste tänkbara motstånd. Liverpool har bara fyra poäng upp till tabell fyran Chelsea och har spelat bra på sistone. Senast i Premier League spelade man oavgjort hemma mot nuvarande trean Tottenham och Manchester United lyckades få 3-3 borta mot Chelsea efter en makalös upphämtning. Alltså två lag i bra form som möts. För att peppa ordentligt innan matchen har jag tagit fram ett gammalt klassiskt möte från 18 oktober 1992. Här får ni se en mycket ung Ryan Giggs tillsammans med bland annat Paul Ince och Mark Hughes i Manchester United. I Liverpool ser vi spelare som Steve McManaman, Jamie Redkanpp och legendaren Ian Rush på topp. Och vad säger ni om matchen i matchen mellan de båda stormålvakterna Peter Schmeichel (manchester United) och Brusce Grobbelaar (Liverpool)!?!

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=fvl5fAdDxHI[/tube]

Matchen Manchester United Liverpool 2012-02-11 sänds i tv kanal Viasat Fotboll med matchstart kl. 13.45.

Spelsajtens speltips är hemma seger för Manchester United trots att jag håller på Liverpool!

Se odds på helgens Premier League från Betsson här.

Läs också här om hur du som ny spelare på Betsson kan få en startbonus på 1000 kr!

manchester united liverpool speltips

Är du nyfiken på vilka bonusar och erbjudanden spelbolagen har just nu? I så fall kolla in vår Bonusguide!