Speltips Tips smDagens rad i Tips SM kommer här. Den första omgången av Tips SM blev en ren katastrof. Dels så chansade vi lite, men man kan säga att det var på helt fel ställen och det slutade med ynka 3 rätt. Det var en väldigt svår omgång men ska man vara med i Tips SM så får man max ha en dålig omgång eftersom den sämsta omgången räknas bort. Det innebär att man inte har råd med några fler misstag =).

Jag tänker varna för Sunderland som har gått riktigt bra efter Martin O Neils intåg i klubben som manager. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om Sunderland till och med slår Arsenal. Vi chansar med ett X.

Tippar även en 2:a på Chelsea men det är mer med hjärtat än att vara realistisk. Everton hemma på Goodison Park är alltid en svår nöt att knäcka och de brukar höja sig mot topplagen i Premier League.

Swansea är helt orädda när de spelar hemma och har slagit Arsenal hemma och var nära på att slå Chelsea för ett tag sen med där Cheslea kvitterade i slutminuterna. Så här tror vi på en 1:a mot kanariefåglarna.

I övrigt en hel del 1 2 :or på kupongen.. Behöver inte kommentera det men man har bara 6 garderingar och då får vi chansa lite.

Hur spelar ni?

/Rickard

Ta chansen och spela Tips SM här du också