Det är söndag den 12 februari och vi är många som vill se vår nye svenska kelgris spela fotboll i eftermiddag och du kan se honom via livestreaming. Mötet Feyenoord – Vitesse i den holländska ligan sparkar igång kl. 16.30 och kelgrisen jag pratar om är naturligtvis John Guidetti i Feyenoord.

Feyenoord - Vitesse

Guidetti har på kort tid blivit oerhört populär inte bara bland svenska fans utan också i sitt lag Feyenoord dit han är utlånad från Manchester City den här säsongen. Ett bevis har nu kommit på hans otroliga poplaritet bland de holländska fansen där en insamlingslista med underskrifter just nu pågår för att kräva att John Guidetti stannar ännu en säsong. När jag skriver detta har man samlat in 52 772 röster vilket är anmärkningsvärt när det gäller en spelare som för den stora allmänheten knappt var känd överhuvudtaget innan målsuccén i Holland. Ska John Guidetti göra mål idag igen? Ja det är många som tror det. Inför matchen Feyenoord – Vitesse ligger hemmalaget Feyenoord på femte plats och motståndaren Vitesse på sjunde plats.

Matchen Feyenoord – Vitesse sänds av tv kanal Canal+ Fotboll och via Betsson livestreaming med matchstart kl. 16.30.

Spelsajtens speltips är vinst för Feyenoord till oddset 1,48 hos spelbolaget Betsson.

speltips odds