Det är en toppmatch i Serie A när Udinese tar emot Milan snart idag lördag kl. 18.00.

Udinese Milan

Inför matchen Udinese Milan ligger Udinese fyra i Serie A och Milan är tvåa bakom ledande Juventus. Det skiljer endast tre poäng mellan Udinese och Milan och idag ska det bli mycket intressant att se hur Milan agerar på planen utan avstängde Zlatan. Skulle Milan förlora dagens kamp mot Udinese ser det oerhört tufft ut för Milan att bärga hem Scudetton till Milano detta år. Men både bortaplan och avstängning för lagets stora stjärna (Zlatan) kan tyvärr få Milan på fall, eller så vaknar man till liv och till och med spelar bättre utan Zlatan?

Matchen Udinese Milan sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 18.00.

Spelsajtens speltips är oavgjort resultat till oddset 3,20 hos spelbolaget Betsson.

speltips udinese milan