Nu är det enklare än någonsin att se direktsänd sport (livestreaming) i din iPhone, iPad & Android. Spelbolaget bet365 erbjuder direktsänd sport (livestreaming) i mobilen. Så här beskriver bet365 själva sina tjänster:

Bet365

Mobil på bet365Nu kan du se sport live på din iPhone, iPad eller Android – däribland fotboll, tennis, basket, snooker, dart och cricket. Allt du behöver är ett konto hos bet365 med pengar på eller ha lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Samtliga evenemang vi visar via Livestreaming kommer att ha en videoikon bredvid namnet, denna kommer att ändras till en gul ikon för att se loppet då sändningen är aktiv. Vi har gjort det enkelt att ändra mellan marknaderna och streamingen, vilket betyder att du nu kan titta och spela när du har täckning.

För att få bästa bildkvalitet behöver du ha en bra 3G täckning eller trådlöst bredband. Vi hoppas att du får stort nöje av att titta på sport hos bet365 medan du är på resande fot.

100% Startbonus för mobil

Prova bet365 mobiltjänst för första gången så ger vi dig en bonus på 100%, oavsett om du är helt ny eller redan spelar hos bet365.

Beroende på vilken typ av mobiltelefon du har kan du få tillgång till olika funktioner, inklusive: förenklad navigering, vår marknadsledande Liveoddstjänst och en hemsida som visar samtliga toppevenemang. Har du en iPhone, iPad eller Android kan du även se direktsänd sport och hästkapplöpning.

För att fixa din bonus behöver du bara placera ett kvalificerande spel på minst 10 kr* via Mobil på bet365, så är du berättigad till en 100% bonus på upp till 500 kr*.

När du har placerat ditt kvalificerande spel måste du hämta ut din erbjudandekod från vår webbplats genom att gå till avdelningen Mitt konto som du finner under Tjänster, klicka på Erbjudanden följt av Tillgängliga erbjudanden. Du får då ett e-postmeddelande med din erbjudandekod till den e-postadress du registrerat hos oss. Alternativt kan du Kontakta oss så kommer en av våra kundtjänstmedarbetare att hjälpa dig.

Du kan ange din erbjudandekod genom att gå till ’Mitt konto’ via vår webbsajt eller mobiltjänst.

Med fantastiska erbjudanden och ett enormt utbud av marknader före match samt liveodds kan du vara säker på att bet365 är den bästa platsen för spel via mobilen.

Till bet365 här