Ikväll torsdag 2012-02-16 spelar Porto – Manchester City sextondelsfinal i Europa League.

Europa League

Porto – Manchester City är två lag som så när skulle varit med i Champions League slutspel men båda föll hårt på mållinjen. Nu har de istället chansen att återupprätta hedern som ett av Europas bästa fotbollslag genom att försöka vinna denna statusmässigt mindre turnering jämfört med Champions League. Porto är historiskt sett oerhört starka på hemmaplan och har naturligtvis fördel av sina hemmafans i kvällens drabbning. Men Manchester City å andra sidan leder Premier League och har kanske sitt bästa lag någonsin i sin klubbhistoria.

Matchen Porto – Manchester City sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 21.05.

Spelsajtens speltips är oavgjort till oddset 3,25 hos Betsson.

Se alla kvällens matcher och odds hos Betsson här:

Porto - Manchester City