Klitjko vs Chisora

Boxning  Vitalij Klitsjko Dereck Chisora

Lördag 2012-02-18 matchstart kl. 21.00 får vi se  Vitalij Klitsjko boxas mot Dereck Chisora i en boxningsgala från München och vi kan se matchen live i tv kanal TV10. Matchen börjar alltså kl. 21.00 men TV10 börjar sändningen redan kl. 20.30. Vid invägningen uppstod ett tumult mellan de bägge kombattanterna där Chisora lappade till Klitsjko vilket fick stora rubriker i nättidningarna idag men jag måste ändå säga att det är ett av de vanliga knepen inom boxningsvärlden för att locka till sig ett intresse kring fighten i ringen. Vitalij Klitsjko är storfavorit och ger inte mycket pengar vid spel om man inte satsar större summor. Skulle man däremot satsa en slant på motståndaren Dereck Chisora och han med tur (eller skicklighet) vinner, ja då har man snabbt gjort sig en liten hacka trots låg insats. Även Vitalij Klitsjkos bror boxas imorgon; Wladimir Klitschko vs Jean Marc Mormeck.

Spelsajtens speltips: Seger för Vitalij Klitsjko.

Här är odds från Betsson på olika boxningsmatcher imorgon:

Klitjko vs Chisora

SPELA HÄR