CSKA Moskva – Real Madrid möts imorgon tisdag 2012-02-21 i sitt första åttondelsfinal möte i Champions League.

Champions LeagueInför matchen CSKA Moskva – Real Madrid så kan vi konstatera att Real Madrid leder spanska La Liga överlägset med hela tio poäng före Barcelona som många säger är världens bästa fotbolls lag. CSKA Moskva däremot har inte ens startat sin liga och har bara träningsmatchat senaste tiden. Det här borde bli en munsbit för Real Madrid som gått fram som en ångvält i La Liga och kört över de flesta av sina motståndare så här långt.

CSKA Moskva – Real Madrid sänds i tv kanal Viasat Fotboll och via Expekt livestreaming med matchstart kl. 18.00.

Spelsajtens speltips är Real Madrid seger till oddset 1,42 hos Expekt.

Se odds från Champions League hos Expekt här:

CSKA Moskva - Real Madrid