Napoli Chelsea drabbar samman i en av Champions Leagues åttondelsfinaler.

Napoli Chelsea

För bara något år sen hade Chelsea varit stora favoriter i det här mötet, men den 21 februari 2012 är läget annorlunda. Chelsea har bara 1 seger i sina 6 senaste tävlingsmatcher. Andre Villas Boas hävdar att han har Roman Abramovich förtroende och att det är ett långsiktigt projekt som pågår i Chelsea där man försöker sig på en generationsväxling.

Frågan är om ryssen är beredd att offra nästa års upplaga av Champions League för att genomgå förändringen. Resultaten måste börja komma och därför tror jag att vi kommer få se ett väldigt defensivt Chelsea på Stadio San Paolo i Neapel. Man kommer helt enkelt inte vilja riskera att gå bort sig. Chelsea kommer göra allt för att få med sig ett oavgjort resultat för att sedan kunna vinna hemma. Chelsea har frågetecken för John Terry och Ashley Cole som båda testas sent. Utan dessa båda herrar ser Chelseas startelva troligtvis ut enligt följande:

Trolig startelva Chelsea

Cech
Ivanovic – Luiz – Cahill – Bosingwa
Ramires- Essien – Lampard
Sturridge – Drogba – Mata

Napoli däremot börjar nå fornstora dagar i sitt sätt att spela fotboll. Vi får nog backa bandet till Diego Armando Maradonas vistelse i klubben för att kunna erinra oss om att laget spelade såhär bra. För oss som sett Napoli spela i år så finns det en otrolig rörelse i italienarnas anfallsspel. Det är korta pass, klacksparkar och väggspel när man angriper motståndarmålet. Lavessi, Cavani och Hamsik är tekniska och kvicka alla tre men Chelsea bör nog se upp med Cavani som gjort 15 mål i Serie-A i år. Räkna med att Napoli kommer satsa allt framåt för att få med sig ett bra resultat till returen i London och Stamford Bridge.

Trolig startelva Napoli

De Sanctis
Aronica – Grava – Cannavaro
Maggio – Inler – Gargano – Dossena
Hamsik – Cavani – Lavezzi

Erbjudande från bet365 till nya kunder:

napoli chelsea tv kanal

Spelsajten tror att Napoli Chelsea slutar 2-1 efter mål av Lavessi och Cavani. Chelseas tröstmål görs av Dider Drogba.

Vill du spela på Napoli Chelsea så erbjuder bet365 följande odds. Napoli är favoriter till oddset 2.30 medan en 2:a på Chelsea ger 3.25

Napoli Chelsea odds:

napoli chelsea odds

Napoli Chelsea visas i tv kanal Viasat Fotboll och har matchstart 20.45

För att se alla bonusar som spelbolagen erbjuder så besök gärna Spelsajtens bonusguide.