Chelsea Bolton drabbar samman på Stamford Bridge lördag 2012-02-25 i Premier Leagues 26:e omgång

Chelsea Bolton

Observera bilden att Gary Cahill tidigare spelade i Bolton och nu får chansen att vinna över sina gamla lagkamrater.

Chelsea förlorade i veckan mot Napoli borta i Champions League och det är alltid så att en CL match tär på spelarna. Det är tuffa matcher kombinerat med långa resor.  Egentligen ska man aldrig spela på ett lag som haft europaspel i veckan. Ibland är inte motivationen på topp. Vad är en Premier League match mot ett bottenlag i jämförelse med en åttondelsfinal i Champions League?

Chelsea är inne i sin värsta kris på många många år där till och med högsta hönset ryssen Abramovich nu börjat ifrågasätta lagutagningarna. Man skulle kunna säga att Andre Villas Boas minst sagt hänger löst. Det jag personligen inte förstår är varför AVB envisas med sitt 4-3-3 spel när det gått knackigt vecka ut och vecka in på slutet där Chelsea bara har 1 seger på de 7 senaste. Jag spelar själv fotboll, inte på någon vidare hög nivå men div 3 och där försöker vi ändra på något i vårt sätt att spela om man haft en svacka på några matcher.

Chelseas startelva kan se ut såhär:

Cech
Ivanovic – Cahill – Luiz – Cole
Ramires – Essien – Lampard
Sturridge – Drogba – Mata

Under Ancelottis tid i Chelsea vet jag att man ställde upp med 4-4-2 där Essien, Lampard, Ballack och Malouda bildade ett fyra manna mittfält. Varför inte prova något liknande. Laget skulle kunna se ut enligt följande i en 4-4-2:

Cech
Ivanovich-Cahill-Luiz-Cole
Sturridge, Essien, Lampard, Ramires/Malouda
Mata/Torres, Drogba

Det känns som när Torres spelat att han varit alldeles för ensam på topp för att det ska fungera. Sätt en forward jämter så kanske Torres börjar leverera. Chansen är stor att Torres börjar på bänken..

Vi tror ändå att Chelsea lyckas slå Bolton hemma och vinna med minst 2 mål till oddset 1.71 hos Betsson

Grymt erbjudande hos Betsson för Chelsea Bolton

Genom Spelsajten ger Betsson 200 % i bonus för nya kunder. Sätt in 500 kr och få 1000 kr extra på ditt konto.

Betsson

Vill du spela på matchen kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Lördagens matcher finner du här hos Betsson. observera att matcherna har +110 roliga extra spel.

Chelsea Bolton tv

Chelsea Bolton har matchstart 16.00 och visas av tv kanal TV3