Lördagen den 25 februari är det toppmöte i Serie A mellan Milan – Juventus och det är också den match som är viktigast av alla matcher som är kvar att spela den här säsongen 2011-2012.

Serie A 2011-2012

Årets mest spännande match i Italien ska alltså spelas under lördags kvällen då serieledarna Milan tar emot serietvåan Juventus. Ett drama som tyvärr inte innehåller huvudkaraktären själv eftersom Zlatan Ibrahimovic fortfarande är avstängd. Milans överklagan för sänkt straff gick inte igenom och Zlatan får se seriefinalen från läktaren. Nu får Milan istället lita på att målen kommer från andra spelare och i anfallsväg har man ju att välja på en Robinho i form, en lite ringrostig Maxi Lopez med några pigga inhopp bakom sig senaste tiden, Pato tillbaka efter skada med osäker fysik och Stephan El Shaarawy som blandar prestationerna hej vilt. Svårt men samtidigt spännande läge för Milan tränaren Allegri som vars val lika gärna kan innebära katastrof som succé. Juventus befinner sig som sagt var efter Milan inför matchen men det är bara en poäng som skiljer och vid Juventus vinst har man faktiskt chansen att dra ifrån Milan i toppstriden då man har en match mindre spelad. Milan skulle alltså om en vecka kunna vara hela fem poäng efter Juventus vid en förlust och om Juventus vinner sin nästa seriematch som man har tillgodo.

Trolig laguppställning Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Thiago Silva, Mexes, Mesbah; Nocerino, Van Bommel, Muntari; Boateng; Robinho, Pato.

Trolig laguppställning Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Pepe; Matri, Vucinic.

Matchen Milan – Juventus sänds 25/2 i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 21.45.

Spelsajtens speltips går till Milan seger trots Zlatans frånvaro med ett odds på 2,20 hos Betsson.

Genom Spelsajten ger Betsson 200 % i bonus för nya kunder.

Betsson

Vill du spela på matchen kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten

Odds på helgens Serie A matcher hos Betsson:

Milan - Juventus