Skellefteå – Djurgården

Elitserien 2011-2012

Matchen Skellefteå – Djurgården i Elitserien 2011-2012 på lördag 25/2 kan inte annat än sluta med Skellefteå seger. Inför mötet  ligger Skellefteå AIK tvåa i Elitserien och Djurgården befinner sig under nedflyttningstrecket på näst sista plats. Spelsajtens speltips är en bergsäker hemmavinst för Skellefteå med oddset 1,75 hos Betsson. Matchen Skellefteå – Djurgården sänds live via Betsson livestreaming med matchstart kl. 16.00.

Genom Spelsajten ger Betsson 100kr gratis och 200 % i bonus för nya kunder.

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten

Se odds för helgens Elitserie matcher i hockey hos Betsson:

Skellefteå - Djurgården speltips