Växjö – Brynäs

Växjö - Brynäs livestreaming

Växjö – Brynäs i Elitserien kan du se i livesändning via Betsson livestreaming lördagen 25/2 med matchstart kl. 18.30.

Inför matchen Växjö – Brynäs ligger Växjö på åttonde plats i Elitserien och Brynäs på fjärde och det skiljer tretton poäng mellan lagen. Spelsajtens speltips går till borta seger för Brynäs med ett odds på 2,50 hos spelbolaget Betsson.

Genom Spelsajten ger Betsson 100kr gratis och 200 % i bonus för nya kunder.

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten

Se odds för helgens Elitserie matcher i hockey hos Betsson:

Växjö - Brynäs livesändning och speltips