Veckans Långskott!

Betsson Odds presenterar stolt “Veckans långskott” som är en ny veckotävling som alla spelare på Betsson är välkomna att delta i.

I den här tävlingen kommer vi hålla koll på den spelkupong med HÖGST odds varje vecka. Genom att lägga ett kombinationsspel(dubbel, trippel osv) på minst 10 kr kommer du automatiskt att delta i den här spännande veckotävlingen. Se bara till att lägga ditt kombinationsspel och håll sedan utkik efter leaderboarden som presenterar den aktuella ställningen varje eftermiddag. De 3 spelkuponger som har högst odds vinner priser i slutet av veckan. Pengarna kommer sättas in direkt på vinnarnas konton på måndagen.

Denna vecka är förstapriset en resa för två till London med 2 nätter på hotell i dubbelrum för att se Arsenal spela mot Milan i lagens returmöte i Champions League. Så skjuter du veckans långskott blir det du som får vara på plats och se Zlatan spela! 2:a platsen tar hem 1000 kr och 3:an får 500 kr.

Tyskland – Spanien Nations League 3 sep 2020

Så här lägger du ett giltigt spel

• Varje kombinationsspel(dubbel, trippel etc) på 10 kr eller mer kvalar in till den här spännande tävlingen.

• I slutet på veckan måste det odds du valt finnas på en vinstkupong och dessutom vara det högsta bland alla andra tävlande.

• Endast den kupong med det högsta oddset bland alla dina vinnande spel under veckan deltar i tävlingen.

*Leaderboarden uppdateras varje dag kl 12.00 mellan tisdag och söndag och tävlingens vinnare presenteras varje måndag kl 12.00

Genom Spelsajten ger Betsson 200 % i bonus för nya kunder.

Vill du spela ett odds kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten

Regler & villkor för Veckans långskott

Tävlingen är öppen för alla svenska kunder som använder den svenska oddssajten.

  • Endast kombinationsspel på minst 10 kr kommer att räknas med under tävlingen och det högsta vinnande oddset på en spelkupong vinner.
  • Endast den kupong med det högsta oddset bland alla dina vinnande spel under veckan deltar i tävlingen.
  • Endast spel som rättas innan söndag kl 23.59 kommer att räknas med i tävlingen – Om din kupong rättas efteråt kommer den delta i nästkommande veckas tävling.
  • Prispengar betalas ut som en bonus och måste omsättas 2 gånger på odds 1.50 eller högre innan ett uttag kan genomföras.