I kväll 25/2 matchstart kl. 22.15 smäller det mellan WBO-mästaren i cruiservikt, tysken Marco Huck och WBA:s tungviktsmästare, ryssen Alexander Povetkin när de gör upp i boxnings ringen om WBA titeln. Boxnings galan i Porsche-Arena i Stuttgart, Tyskland sänds av tv kanalen TV10.

Längre ner kan ni se ett promo videoklipp inför kvällens fight där vi får lära känna de bägge boxarna lite grann.

Spelsajten sätter en slant på ryssen Alexander Povetkin via spelbolaget Betsson.

Boxning Alexander Povetkin - Marco Huck

Missa inte ett unikt spel bonus erbjudandet endast via Spelsajten!

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds på matchen kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten