Lyon – Paris SG möts under lördag kvällen i franska högstaligan Ligue 1 kl. 21.00 och vi ger dig här livestreaming o speltips.

Franska ligan i fotboll

Inför matchen Lyon – Paris SG ligger Lyon med svensken Kim Källström i laget på en sjätte plats medan det storsatsande bortalaget Paris Saint-Germain leder serien.

Paris Saint-Germain håller på moch bygger ett kommande europeiskt storlag och är ordentligt i värvartagen. Tränaren Carlo Ancelotti har anmält följande trupp till matchen mot Olympique Lyon: ALEX, ARMAND Sylvain, BODMER Mathieu, CEARA Marcos, CHANTOME Clément, DOUCHEZ Nicolas, GAMEIRO Kevin, HOARAU Guillaume, JALLET Christophe, LE CROM Ronan, LUGANO Diego, MATUIDI Blaise, MAXWELL Sherrer, MENEZ Jérémy, NENE, PASTORE Javier, SAKHO Mamadou, SIRIGU Salvatore, SISSOKO Mohamed, THIAGO MOTTA

Matchen Lyon – Paris SG sänds via Betsson livestreaming med matchstart kl. 21.00.

Spelsajtens speltips är seger för Paris SG till ett odds på 3,10 hos Betsson.

Missa inte det unika spel bonus erbjudandet endast via Spelsajten!

Genom Spelsajten ger Betsson 200 % i bonus till nya kunder.

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten