Vi ger er här ett hett speltips på matchen Manchester City – Blackburn ikväll 25/2 men också ett ännu hetare odds erbjudande. Genom ett samarbete mellan Spelsajten och Betsson ger nämligen Betsson hela 200 % i bonus till nya kunder som registrerar sig jämfört med 100% som det normala erbjudandet är.

speltips och hett erbjudande

Manchester City är säsongens lag så här långt i premier League då man leder Premier League före lokalkonkurrenten Manchester United på andra plats. Blackburn däremot slåss för sin överlevnad och ligger precis ovanför ned flyttnings strecket. I och med att Manchester City har en riktigt bra form och spelar på sin hemmaplan ska inte den här matchen sluta på något annat sätt än hemmaseger för Manchester City. Spelsajtens speltips blir därmed en etta till oddset 1,19 hos Betsson. Matchstart är kl. 18.30.

Manchester City – Blackburn kan du se via Betsson livestreaming här och i tv kanal Viasat Fotboll.

Missa inte det unika spel bonus erbjudandet endast via Spelsajten!

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten

Lördagens Premier League matcher finner du här hos Betsson. observera att matcherna har +110 roliga extra spel.

Chelsea Bolton tv