West Ham – Crystal Palace möts idag lördag 25/2 i engelska andra serien The Championship 2011-2012.

The Championship 2011-2012

Inför matchen West Ham – Crystal Palace

West Ham är i serieledning med en poäng före Southampton och Crystal Palace ligger i mitten av tabellen på en trettonde plats.

Så här säger man inför matchen på West Ham hemsida (enkelt översatt):

West Ham United välkomnar Crystal Palace och en seger skulle ta dem till fyra poängs ledning uppe i toppen av Championship tabellen. The Hammers går in i lördagens lunch drabbning på 60 poäng, en före Southampton, som reser till Watford för en kl. 16:00 tillställning. Tredje placerade Birmingham City och fjärde placerade Reading, som båda börjar dagen på 54 poäng, tar emot Nottingham Forest respektive reser till Middlesbrough.

• The Hammers går in i lördagens spel med en fin form på hemmaplan, efter att ha vunnit fyra och en oavgjord på deras tidigare fem ligamatcher på Boleyn Ground. Barnsley, Coventry City, Nottingham Forest och Millwall har alla blivit slagna, medan Southampton lyckades få 1-1 i sin senaste match på Alla hjärtans dag. West Ham United är obesegrat på hemmaplan sedan den 17 december, då de besegrades med 2-1 av Burnley.

• West Ham Uniteds manager Sam Allardyce har inte förlorat mot Crystal Palace på sju tidigare möten under sin tid som tränar ansvarig för både Bolton Wanderers och Hammers.

Läs mer på West Ham hemsida här

Med detta i åtanke lägger Spelsajten sitt speltips och odds på en säker West Ham seger (odds 1,64 hos Betsson).

Matchen West Ham – Crystal Palace sänds via Betsson livestreaming och i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 13.45.

Missa inte det unika spel bonus erbjudandet endast via Spelsajten!

Genom Spelsajten ger Betsson 200 % i bonus till nya kunder.

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten

Odds för helgens Championship matcher hos Betsson:

West Ham - Crystal Palace