Så länge jag kan minnas har Arsenal alltid slutat före Tottenham, men då har jag ju bara hållit på The Gunners sen början på 90-talet då jag blev förälskad i detta lag mest på grund av att mina äldre kompisar höll på dom men kärleken har hållit i sig och jag kan säga att idag är den nog starkare än nånsin. Men det var dåtid och nu är det år 2012 och Arsenal ligger bakom Tottenham i ligan för tillfället vilket gör ont i mitt rödvita hjärta. Men nu är det dags för derby och jag hoppas att Arsenal kan rycka upp sig och ta en viktig seger både moraliskt och poängmässigt.

Jag tänker inte själv förutspå något resultat i denna match eftersom mina tankar är för påverkade av mitt hjärta så därför ska jag hålla mig till rena fakta:

Arsenal-Tottenham:
Skador och avstängningar: i Arsenal saknas sen tidigare Wilshere, Mertesacker, Diaby,Santos och Jenkinson. Osäkra på spel är Ramsey och Coquelin.
Tottenham får klara sig utan Gallas, Huddlestone och Jenas. De spelare som kommer testas innan match är modric,adebayor och Van Der Vaart men troligtvis kommer de finnas med i truppen.

Arsenal hade förra veckan en hemsk vecka där man förlorade mot både Sunderland och Milan och lyckades släppa in sex mål och försvarsspelet såg liksom resten av säsongen inte helt felfritt ut.

Tottenham krossade Newcastle med 5-0 hemma på White Hart Lane för att sedan spela 0-0 mot Stevenage i FA-cupen vilket får ses som ett misslyckande.

Förra säsongen på emirates vann Tottenham med 3-2 och på White Hart Lane denna säsong vann de efter ett turligt mål av Kyle Walker    på ett långskott som Szczesny missbedömde helt i en match som spelmässigt var jämn.

OBS: Om jag får tippa med hjärtat så slutar den här matchen med en 3-2 seger för Arsenal!