Sävehof tar emot Barcelona i handbollens Champions League. Det är dags för åttondelsfinal och mötet med Barcelona är Sävehofs i särklass största match i klubbens historia.

Handboll

Man förväntar sig en fullsatt läktare i hallen där publiken får nöjet att heja fram sina Sävehofs spelare mot världens bästa lag Barcelona  som har otroligt stora meriter och bucklor hemma i prisskåpet. För Sävehofs del innebar avancemanget till åttondelsfinal i Champions League handbollen stora inkomster i miljonklassen. Rent sportsligt innebär det massor för spelarna i Sävehof då man får möta några av de absolut bästa handbollsspelarna i världen vilket varit en dröm för flera Sävehof spelare.

Matchen Sävehof Barcelona i Champions League sänds i tv kanal tv10 med matchstart kl. 16.10. Sändningen börjar redan 15.45.

Spelsajtens speltips är ett oavgjort resultat med det höga oddset 13,00 hos Betsson.

Missa inte det unika spelbonus erbjudandet endast via Spelsajten!

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds på matchen kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten

Odds Champions League handboll:
Sävehof Barcelona Champions League