John Guidetti Zlatan Ibrahimovic

Alla pratar om en enda spelare. Det är dags för en träningslandskamp på onsdag 29/2 för Sverige mot ett av Europas bättre fotbollslandslag Kroatien och normalt i svenska landslagssammanhang brukar mediefokus ligga på en enda spelare, Zlatan Ibrahimovic. Men Sverige har fått en ny kelgris vid namn John Guidetti som stulit de flesta rubrikerna senaste tiden i och med svenskens framfart i holländska Feyenoord där han öser in mål. Nu pratar alla om honom inför landskampen mot Kroatien där han av förbundskapten Hamrén utlovats speltid. Det man nu undrar över är hur mycket speltid han ska få och hur mycket han kommer få spela tillsammans med storstjärnan Zlatan? Jag skulle vilja se dem tillsammans en hel match!

Träningslandskampen Kroatien Sverige onsdag 29/2 sänds i tv kanal TV3 med matchstart kl. 20.30.

Speltips: Spelsajten sätter en slant på svensk seger hos Betsson till oddset 3,65.

Odds träningslandskamper fotboll hos Betsson:

Kroatien - Sverige