Mobil betting

Unibet i mobilen är till för dig som vill spela i mobilen på olika matcher.

Efterfrågan på spel i mobilen har blivit allt vanligare när tekniken gått framåt. Dagens mobiltelefoner fungerar som små datorer och klarar det mesta. Just nu så erbjuder Unibet mobil ett 100 kr riskfritt spel för alla som provar på att spela via mobilen. Detta erbjudande gäller nya som såväl gamla unibet kunder. Spela för minst 100 kr i mobilen på valfritt odds så betalar Unibet tillbaka 100 kr nästa dag innan kl 13 om ditt spel går förlorat. Notera att erbjudandet endast gäller det första spelet du lägger i mobilen.

Unibet livebetting har många fördelar

Tänk dig att du är på en hockeymatch och blir spelsugen. Då kan du tex enkelt logga in på Unibet på din mobil och spela på Elitserien via mobilen. Du kanske är på väg hem från jobbet och sitter i bussen och inser att du inte hinner hem till spelstop. Då kan det också vara smidigt att ha sin mobiltelefon som en liten fickdator för att lägga ett spel.

Unibet i mobilen – inte bara ett sätt att spela via mobilen

Via mobilen får du även tjänster som statistik och livescore. Livescore innebär resultat från olika matcher i realtid. Samtidigt som Unibet livescore ger dig resultat så kan du samtidigt spela i mobilen.

unibet i mobilen

I dag erbjuds följande alternativ för dig som vill spela hos Unibet i mobilen:

– Unibet iPhone:

För att komma igång, skriv in adressen m.unibet.com i din webläsare i mobilen och följ anvisningarna.

– Unibet WAP:

För att komma igång, skriv in adressen m.unibet.com i din webläsare i mobilen och följ anvisningarna.

– Unibet Java:

För att ladda ner Java-applikationen: Logga in på ditt Unibetkonto och följ sedan anvisningarna som du hittar under fliken ”Spela i mobilen”.

För att spela hos Unibet i mobilen måste du ha ett Unibetkonto.

Är du inte Unibetkund?

Registrera ditt Unibetkonto här.