Palermo – Milan möts lördag 3/3 och äntligen får vi se Zlatan på plan för Milan igen.

Serie A

Zlatan gjorde en kanon match för Sverige i landskampen mot Kroatien i veckan och blev hyllad för sina fotbollskonster inte bara i svensk press. Nu är han tillbaka för match spel i Serie A igen efter tre matchers avstängning. Milan leder fortfarande serien med en poäng före Juventus men man har en match mer spelad. Och det var just Juventus man mötte förra omgången och man lyckades trots hemmaplan inte spräcka Juventus förlustfria svit denna säsong utan matchen slutade 1-1. Zlatan missade matchen som nog får räknas som den viktigaste under hela säsongen men har nu kommit i en otroligt fin form då han hunnit återhämta sig rejält efter ett annars för honom väldigt tufft spelschema. Normalt brukar vår perioden vara hans sämsta efter att ha matchats för tufft men nu ser han ut att vara i bättre form än någonsin vilket vi hoppas få se i matchen i morgon mot Palermo. Palermo ligger för närvarande på en åttonde plats strax efter Inter.

Palermo – Milan sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 18.00.

Spelsajtens speltips är Milan seger till oddset 1,77 hos Betsson.

Missa inte det unika spelbonus erbjudandet endast via Spelsajten!

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds på matchen kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital!

Läs mer om erbjudandet: Betsson – Otrolig bonus via Spelsajten

Odds Serie A hos Betsson:
Palermo - Milan