Premier League speltips

Här går vi igenom kortfattat helgens Premier League matcher och hur vi tror att de slutar.

Förutom speltipsen så försöker vi hitta lite specialspel som kan vara kul att lägga om man följer matcherna live.

Lite längre ner i det här inlägget kommer vi diskutera halvtid, kort, hörnor och handikapp.

Utöver det så glöm inte bort att lämna in dagens stryktips 😉

 

1. Liverpool – Arsenal

Den första av helgens två toppmatcher. Arsenal imponerade stort senast där man vände 0-2 mot Tottenham till vinst med 5-2. Man har dock en hel del skador där Vermaelen, Rosicky och Van Persie alla testas sent men troligtvis kommer vara med. Utöver trion så kan ni se lite längre ner till höger att Arsenal toppar Premier Leagues skadelista. Liverpool som har gått självförtroende efter Ligacupfinalvinsten mot Cardiff förra helgen har inte spelat i Premier League sen 11 februari. Båda lagen har blandat och gett hela säsongen och vi tror på en målrik match.
Speltips 2-2.

2. Blackburn – Aston Villa

Riktigt viktig match för Blackburn som ligger precis under nedflyttningsstrecket. Man har 8 poäng upp till Villa och skulle man lyckas vinna på Eawood Park så är Aston Villa automatiskt indragna i bottenstriden också även om det ska mycket till om laget från Birmingham ska trilla ur högsta serien. Vi tror Blackburn vinner på motivation och i form av hemmaplan.
Speltips 2-1

3. Manchester City – Bolton

Veckans bank alla kategorier. Ser inget som ska kunna hindra en 1:a i den här matchen. City har 13 vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster i bagaget hemma. Lägg där till en målskillnad på 40 – 6 så förstår man varför laget är bäst i England just nu och toppar Premier League. Man har den dyraste =) och den bredaste truppen. Bolton har sålt av med nyckelspelare inför den här säsongen där bland annat Johan Elmander var en av lagets bästa målskyttar. Nej det här tar City enkelt och vi tror på kross.
Speltips 5 – 0

Missa inte Spelsajtens unika spelbonus. Erbjudandet gäller endast via Spelsajten!

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds på Premier League så kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital! Dvs sätt in 500 kr får 1000 kr extra och totalt 1500 kr på ditt konto.

4. Queens Park Rangers – Everton

QPR måste börja ta 3 poängare och framför allt hemma på Loftus Road då man är inblandade i bottenstriden. Everton ligger där de brukar ligga i tabellen 7-10 plats. Everton är som bäst hemma där man brukar slå det ena topplaget efter det andra. Det är just i sådana här matcher man har svårt att hävda sig av någon anledning. Everton har många osäkra kort i form av V Anichebe, T Cahill, L Osman,  J Rodwell, P Jagielka och där D Gibson saknas helt. Jag skulle avstå att spela på Everton i den här matchen.
Speltips 1-1

5. Stoke – Norwich

Stoke har en nästintill skadefri trupp att tillgå så räkna med långa inkast från Rory Delap på Peter Crouch i straffområdet. Rorys inkast blir som hörnor och man förstår nästan varför laget värvade Peter Crouch. Norwich har skött sig mycket bra i Premier League som nykomling. Man spelar helt respektlöst. Räkna med en tät match. Vi tror Stoke drar det längsta strået och vinner.
Speltips 1-o

6. West Bromwich – Chelsea

West Brom har gjort ofattbara 9 mål på de två senaste matcherna vilket inte är likt ”The Baggies”. Roberto Di Matteo som är hjälptränare till Andre Villas Boas i Chelsea tränade tidigare West Bromwich en kort sejour och lär ha en del kunskap om de olika spelarna kvaliteter. Dock borde det vara West Bromwich som får koncentrera sig på hur man ska lyckas störra turbulenta Chelsea. Chelsea slog Bolton senast med 3-0. Essien tillbaka i laget har gett Chelsea en del stabilitet på mitten men London laget är långt ifrån sitt forna jag.
Speltips 1-1

7. Wigan – Swansea

Wigan ligger sist och är i behov av poäng. Hemma så har man bara mäktat med 1 seger på hela säsongen vilket är för dåligt.  Swansea har imponerat i alla fall på hemmaplan där man slog Arsenal och var så när på att vinna över Chelsea. Den här matchen kan egentligen sluta hur som helst men vi tror att bortalaget är starkare. Vårt tips är egentligen att avstå spel. Se upp med Scott Sinclair i Swansea.
Speltips 0-2

Söndagens Premier League matcher:
8. Newcastle – Sunderland

Egentligen skulle jag vilja lägga till den här matchen till en av helgens stormatcher. Newcastle – Sunderland är ett av Europas mest uppskattade derbyn även om det inte är två topplag som möts. Det brukar smälla rejält och samtidigt vara en väldigt god stämning på St’ James Park. Newcastle är tunga att möta men Sunderland har gått som tåget sen Martin O Neil tog över som manager. Sunderland har visserligen förlorat de två senaste men innan dess radade man upp segrar på löpande band. Newcastle har ett bättre lag på papperet och har varit stabilare sett över hela säsongen.
Speltips 1-1

9. Fulham – Wolwerhampton

Fulham är stabila och har 3 vinster 1 oavgjord och 1 förlust på de 3 senaste där enda plumpen är mot Manchester City. Wolwerhampton är i fritt fall i ligan och får verkligen passa sig för det närmande strecket. Här ser vi en av helgens säkraste matcher. Vi tror på enkel seger för London laget.
Speltips 3 – 0

10 Tottenham – Manchester United

Helgens andra stormatch. Tottenhams självförtroende fick sig en rejäl törn senast mot Arsenal men hemma på White Heart Lane är man starka. Viktig för Tottenham att ta minst 1 pinne i den här matchen då både Chelsea och Arsenal jagar en direktkvalificering till Champions League. Manchester United har en tung skadelista och det kommer bli tufft att vinna den här matchen.
Speltips 2-1

Specialtips:

Kort:
* Över 5,5 gula kort i matchen mellan Newcastle och Sunderland till oddset 2.00

Halvtid:
* Manchester City gör mål i båda halvlekarna mot Bolton till oddset 1.50

Hörnor:
* Över 11 hörnor i matchen mellan Liverpool och Arsenal till oddset 1.85

Handikapp:
* Manchester City – Bolton (0-2). tippar vi 1:a där City måste vinna med 3 mål till oddset 1.91

Helgens speltips av Premier League är inlämmade hos Betsson:

helgens premier league