Arsenal – Milan möts tisdag 6/3 och det är dags för retur i åttondelsfinalen i Champions League. Se matchen live via NordicBet livestreamingFörsta mötet mellan Milan – Arsenal slutade med förkrossande 4-0 och Zlatan var kung på planen då.

Champions LeagueSedan dess har Zlatans fina form behållits och han har gjort riktigt bra matcher både i svenska landslagets möte med Kroatien och nu senast i Serie A då Milan på bortaplan körde över det annars så starka hemmalaget Palermo med 0-4. Zlatan var kung på planen även i båda dessa matcher men framförallt mot Palermo briljerade han med ett äkta hattrick. Men nu kommer man troligen att möta ett sanslöst anfallsglatt gäng på Arsenals egen hemmaarena där Arsenal mer eller mindre är tvungna att satsa allt på ett kort för att hämta igen underläget från första mötet. Då får Milan och kung Zlatan möta de brittiska öarnas kung Robin van Persie på sin hemmaplan. Van Persie har formligen öst in mål i Premier League och är alltid glödhet när han får spela inför sina hemmafans, så se upp Milan och Zlatan!

Arsenal – Milan sänds i tv kanal Viasat Fotboll och NordicBet livestreaming med matchstart kl. 20.45.

Spelsajtens speltips är att matchen slutar 2-1 till Arsenal.

Odds Champions League hos NordicBet:
Arsenal - Milan