Söndag 11/3 möts Milan – Lecce i Serie A. Milan har nu tagit täten i Serie A med två poäng före tvåan Juventus efter lika många spelade matcher. Juventus som faktiskt fortfarande är obesegrade i Serie A den här säsongen har hela tiden legat steget före Milan då de under en längre period dessutom hade en eller ett par matcher tillgodo. Men efter två intensiva veckor med seriematcher för Juventus har de nu kommit ikapp Milan i matchkvoten men ligger nu på andra plats. Trots att Juventus inte inkasserat en enda förlust så här långt så har de mängder med oavgjorda matcher i bagaget vilket gjort att Milan kommit ikapp och förbi.

Zlatan

Milan kommer annars närmast från en stor förlust i den andra matchen i Champions League åttondelsfinal mot Arsenal med 3-0 men man gick vidare tack vare segern tidigare hemma med 4-0. Zlatan har senaste tiden visat upp en kanon form men fick inte mycket uträttat mot Arsenal senast. Söndagens motståndare Lecce ligger inför matchen mot Milan på artonde plats och måste kämpa för varje poäng för att inte halka ur Serie A i år. Vi får hoppas Zlatans och Milans insats mot Arsenal var en engångs företeelse och att Zlatan nu stänker in ett par strutar igen.

Milan – Lecce sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 15.00.

Vårt speltips går till Milan seger med oddset 1,23 hos Betsson.

Missa inte det unika spelbonus erbjudandet endast via Spelsajten!

Linköping HC – HV 71

Spelsajten rekommenderar spelbolaget Betsson eftersom vi har fått till ett samarbete med dem som gynnar alla nya spelare som registrerar sig.

Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital! Dvs sätt in 500 kr få 1000 kr extra och totalt 1500 kr på ditt konto.

Odds Serie A hos Betsson:
Milan - Lecce