arsenal newcastle tv kanal Arsenal Newcastle drabbar samman på emirates.

Matchen mellan Arsenal Newcastle är kvällens ända i Premier League. Det brukar bara vara 1 match på måndagar och likaså ikväll. Det är också här som vi hittar kvällens bästa spel. Arsenal har ruggig form och det är ikväll vi kommer få se skillnaden mellan lagen i tabellen. Det är ikväll det kommer bli ett glapp. Arsenal inser vikten av matchen i jakten på att säkra en Champions League plats till nästa säsong och kan med vinst hänga av Newcastle rejält i den kampen.

Arsenal har slagit både Tottenham och Liverpool i de senaste omgångarna. Lägg där till vinst mot Milan i Champions League med 3 – 0.

Vårt speltips ikväll blir därför en hemmavinst för Arsenal mot Newcastle och att Arsenal vinner med 2 mål till oddset 2.26 hos Betsson 

Vill du spela på Arsenal Newcastle?

Istället för en bonus på 100 % så kan du hos Spelsajten hitta öppningsbonuspå 200 %. Spelsajten har inlett ett samarbete med Betsson som vi anser är det bästa spelbolaget på nätet.
Vinn Champions League resa till London

Betsson ger normalt sett nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital! Dvs sätt in 500 kr får 1000 kr extra och totalt 1500 kr på ditt konto.

Betsson erbjuder på matchen mellan Arsenal Newcastle 125 stycken extra spel och vi har valt att presentera några här.

arsenal newcastle

Arsenal Newcastle matchstart

avspark: 21.00

Arsenal Newcastle tv kanal

Arsenal Newcastle visas av tv kanal Viasat Fotboll