Hallå där. I vanlig, märklig, ordning så hör jag av mig till er här för att peka på något mindre odds- och beting-relaterat. Den här gången speciellt för er som anser er ha sett det mesta.

Med tanke på att jag har en tvättstuga som står och väntar så tänkte jag hålla mig relativt kort och koncist, men utan att för den sakens skull hålla igen med de här jag måste hej-, jag måste hej-, jag måste hejda mig-iga meningarna som någonstans har kommit att bli mitt adelsmärke. Nåväl (eller, SKITSAMMA, som jag befarar att ni tänker/läser): här har ni den märkligaste musikvideon den här sidan Hasselhoffs Hooked On A Feeling. Det är lättklädda brasilianska kvinnor, gubbsjuka gorillor med instrument/hörlurar och … Neymar.

http://youtu.be/oGIJjgvysRU

Själv vet jag inte riktigt vilket ben jag ska stå på. Mer än att jag inte kan leva med mig själv efter det här, om jag inte duschar svinkallt.