Real Madrid – CSKA Moskva möts under onsdag kvällen 14/3 i den andra och avgörande matchen i åttondelsfinalen i Champions League 2011-2012. Första matchen i Moskva slutade 1-1 så det är fördel Real Madrid inför returen på Reals egen hemmaplan Santiago Bernabeu stadion. Alla tror naturligtvis att det blir en lätt uppgift för Real Madrid tränaren José Mourinho och hans mannar men CSKA Moskva har ett bra lag och åker ju inte till Madrid för att förlora. CSKA Moskva skulle kunna överraska, särskilt om Real spelarna inte är hundra fokuserade. Dock talar inte bara hemmaplan för en Real Madrid seger, man har en av världens bästa spelare portugisen Christiano Ronaldo i toppform. Ronaldo fullkomligen öser in mål för sitt Real i spanska La Liga och har med honom i laget tagit en övertygande ledning i ligan hela tio poäng före världens bästa lag Barcelona. Men men, ryssarna ger nog inte upp så lätt… Spelsajten sätter ändå sin peng på att spanjorerna går segrande ur striden mot ryssarna, mycket tack vare fler namnkunniga utländska legoknektar som till exempel Ronaldo, Pepe, Carvalho, Özil, DiMaria, Benzema och Higuain. Men vad kul det vore att få se vår egen svenske legoknekt Pontus Wernbloom i CSKA Moskva återigen få göra mål mot Real Madrid, det var ju han som satte kvitteringsmålet i det första mötet lagen emellan. Här har den så ofta kritiserade spelaren Pepe (Real Madrid) fått sin jämlike i Pontus Wernbloom när det gäller tufft spel, det blir extra kul att se deras sammandrabbningar i matchen.

Champions League

Real Madrid – CSKA Moskva sänds i tv kanal TV10 med matchstart kl. 20.45.

Champions League Odds från Betsson:
Real Madrid - CSKA Moskva

Missa inte ett unikt spelbonus erbjudande endast via Spelsajten!

Linköping HC – HV 71

Spelsajten rekommenderar spelbolaget Betsson eftersom vi har fått till ett samarbete med dem som gynnar alla nya spelare som registrerar sig.

Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital! Dvs sätt in 500 kr få 1000 kr extra och totalt 1500 kr på ditt konto.