Tips Premier League England

Vi guidar er igenom Lördagens Premier League och helgens matcher.

Veckans Bank!!

Hittar vi på söndag. Manchester United kommer inte ha några problem att vinna över Wolverhampton på Söndag.

Wigan – West Bromwich

Wigan har ingen vidare form. Man klarade visserligen 1 – 1 borta mot Norwich senast vilket var starkt. West Bromwich som innan förlusten mot Manchester United senast hade 3 raka segrar där man bland annat slog Chelsea hemma med 1 – 0. Vi tror på en jämn tillställning då Wigan slåss för nytt kontrakt.

Tips 1 – 1

Fulham – Swansea

Fulham är riktigt starka hemma där man bara har förlorat 3 matcher i år.  Man har ett väldigt samspelt lag med en mycket bra defensiv. Det finns många rutinerade spelare i Fulham där Riise och Dempsey ger trygghet för att nämna några. Swansea har gjort det bra som nykomling och ligger i mitten i tabellen precis bakom Fulham men man är bättre hemma än borta och kommer få svårt här.

Tips 3 – 1. (Vårt specialtips är att Fulham vinner med 2 mål till oddset 3.2o hos Betsson)

Missa inte Spelsajtens unika spelbonus. Erbjudandet gäller endast via Spelsajten!

Vinn Champions League resa till London

Vill du spela ett odds på Premier League så kan vi på Spelsajten stolt rekommendera spelbolaget Betsson då vi fått till ett samarbete med dem som gynnar nya spelare som registrerar sig. Betsson ger normalt nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital! Dvs sätt in 500 kr får 1000 kr extra och totalt 1500 kr på ditt konto.

Newcastle – Norwich

Otroligt svårstippad match. Norwich spelar oftast jämt i sina matcher. Sällan man vinner med mer än 1 mål eller förlorar med mer än 1 mål. Newcastle förlorade den viktiga matchen mot Arsenal senast på övertid så räkna med att man kommer vara rejält taggade mot Norwich. Newcastle har dock näst efter Manchester United Premier Leagues mest skadedrabbade trupp för tillfället vilket gör att det här mötet i princip kan sluta hur som helst. Vi tror på Newcastle vinst.

Tips 2 – 1

Wolverhampton – Manchester United

Manchester United vet att de måste vinna i princip varenda match för att hänga med i jakten på Liga titeln. Nu när laget är utslaget ur både Europa cuperna och de inhemska cuperna så har man bara Ligan att fokusera på. Normalt sett skulle United ha roterat spelare i en sådan här match men med tanke på skadeläget så räkna med att man ställer upp med det starkaste laget som man har att tillgå för dagen.

Tips 0 – 3

tips premier league