Det är dags för en toppmatch i Holland igen när Twente idag söndag 18/3 gästas av Feyenoord med svensken John Guidetti i laget. Förra mötet i ligan den 18/12-2011 slutade med en 3-2 vinst för Feyenoord och gissa vem som var planens kung och matchvinnare den gången? Jo, vår John Guidetti gjorde sitt första hattrick i holländska Eredivisie, ett hattrick som sedan följdes upp av ytterligare två hattrick i de två efterföljande hemmamatcherna.

John Guidetti

Nu möter man dock ett riktigt starkt Twente på sin hemmaplan och som ligger på tredje plats i ligan med 48 poäng. Feyenoord befinner sig på femte plats bara tre poäng efter Twente. I senaste omgången förra helgen fick Twente stryk av NEC på bortaplan medan Feyenoord spelade oavgjort i sin match mot Utrecht. John Guidetti är bäste målskytt i Feyenoord den här säsongen och ligger fyra i hela den holländska skytteligan på 18 gjorda mål så här långt. Ska han avancera i skytteligatoppen idag mån tro? Spelsajten tippar att det blir 2-2 och Guidetti sätter ett av målen.

Twente – Feyenoord sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl 14.30.

Om du vill spela på matchen har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!

Odds från Holländska ligan Eredivisie hos Betsson:
Twente - Feyenoord