Onsdag och det är dags för en riktig lill-lördagsfest när det vankas toppmatch i Premier league mellan Manchester City – Chelsea FC.

Premier League

Det börjar närma sig slutet av säsongen och det är då de riktigt stora matcherna är hetare och intressantare än någonsin. Inför drabbningen ligger Manchester City på andra plats i tabellen fyra poäng bakom lokal konkurrenten United men man har en match mindre spelad så vid vinst är det bara en pinne upp. Chelsea däremot har enligt mig överraskat negativt den här säsongen och har siktet inställt på den åtråvärda tredje platsen som just nu innehas av Tottenham. Just nu är Chelsea femma efter Arsenal på fjärde plats men lyckas man ta sig till tredje innebär det direktkvalificering till nästa års Champions League och fyran i Premier League får kvala till Uefa turneringen. för Chelsea fattas det fyra poäng till tredje platsen och tre poäng till fjärde platsen. Spelsajten tror på en jämn tillställning och att matchen slutar 2-2.

Manchester City – Chelsea FC sänds i tv kanal Viasat Fotboll och via Betsson livestreaming med matchstart kl. 20.45.

Nya spelare hos Betsson får ett kanonerbjudande på 200% genom ett samarbete med Spelsajten, läs mer här!

Här har jag tagit fram ett klipp från oktober 1966 alltså 46 år sedan då Manchester City, som tagit sig upp i första divisionen igen efter tre års frånvaro från högsta ligan, möter ligaettan Chelsea:
[tube]http://www.youtube.com/watch?v=ymui-0oryRc[/tube]