Kl. 18.00 idag lördag 24/3 får vi se en riktig höjdarmatch i Serie A mellan Milan – Roma på Stadio Giuseppe Meazza, två av de allra största fotbollsklubbarna i Europa. Milan leder nu italienska ligan Serie A med fyra poäng före hittills obesegrade Juventus. Trots att Juventus inte förlorat en match den här säsongen är man endast tvåa och det är för alla deras oavgjorda resultat då hela fjorton av Juventus matcher stått utan en vinnare efter slutsignalen. Men Juventus fick hindrade ändå Milan från att vinna den italienska cupen Coppa Italia då man besegrade Milan i den ena semifinalen tidigare i veckan efter förlängning. Zlatan gick då ut i halvtid på grund av förkylning. Dagens motståndare Roma ligger på sjätte plats i Serie A tre poäng upp till den viktiga fjärdeplatsen (Napoli) och ytterligare en poäng till tredjeplatsen (Lazio).

Juventus – Milan Live Stream

Oj oj vilken härlig kamp det kan bli i detta prestigeladdade stormöte mellan Milan och Roma med bland annat stjärnspelare som dessa på planen samtidigt:

Milan:
Abbiati, Amelia, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Carmona (55), Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Zlatan Ibrahimovic. 

Roma:
BORINI Fabio, CICINHO, CURCI Gianluca, DE ROSSI Daniele, GAGO Fernando, HEINZE Gabriel, KJAER Simon, KRKIC Bojan, LAMELA Erik, MARQUINHO, OSVALDO Pablo Daniel, PERROTTA Simone, PIGLIACELLI Mirko, PJANIC Miralem, ROSI Aleandro, SIMPLICIO Fabio Henrique, STEKELENBURG Maarten, TADDEI Rodrigo, TOTTI Francesco, VALDES J. Angel 

Roma kommer att spela matchen mot Milan i en ny tröja och så här ser den ut:

Klicka här för att se vad Milan tränaren Massimiliano Allegri säger inför mötet Milan – Roma.

Klicka här för att se vad Roma tränaren Louis Enrique säger inför mötet Milan – Roma.

Milan – Roma sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 18.00.

Om du vill spela ett odds på helgens Serie A matcher så har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!