Skellefteå – AIK möts i den ena semifinalens första match måndagen den 26/3. Skellefteå avancerade till semifinal i årets Elitserie slutspel genom att vinna mot Modo i kvartsfinalen med 4-2 i matcher, AIK vann sitt kvarts finalspel mot Luleå med 4-1 i matcher. I den andra semifinalserien möts Brynäs – Färjestad.

Skellefteå - AIK semifinal

Skellefteå – AIK sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 19.00.

Om du vill spela ett odds på semifinalens första matcher eller på vilket lag som blir årets svenska mästare så har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!

Spelsajten tror på seger för Skellefteå i denna första omgång mot AIK.

Odds hos Betsson:
Elitserien