Benfica – Chelsea Champions League 2011-2012. Benfica tar emot Chelsea i den första kvartsfinalen mellan lagen i Champions League. Chelsea ligger ”bara” femma i Premier League men är enda engelska lag kvar i Champions League och får försvara den brittiska hedern. I Champions League åttondelsfinal vände Chelsea ett 1-3 underläge mot Napoli till seger med totalt 5-4 i en mycket sevärd drabbning. Benfica slog ut Zenit med totalt 4-3 i åttondelsfinalen. Senast lagen möttes i Champions League var säsongen 2005 och då vann Chelsea med 1-0. Vi tror att historien upprepar sig nu igen och att Chelsea vinner denna första match mot Benfica med 0-1 borta.

Benfica - Chelsea

Benfica – Chelsea sänds tisdag 27/3-2012 i tv kanal TV10 med matchstart kl. 20.45.

Spelsajten har inlett ett samarbete med Betsson som vi anser är det bästa spelbolaget på nätet. Skriv bonuskoden ”SPELSAJTEN” för att få 200%!

Vinn Champions League resa till London