Milan – Barcelona möts onsdag kväll 28/3 i Champions League kvartsfinalens första match. Zlatans gamla klubb Barcelona kommer till San Siro på besök och för att möta Zlatans nuvarande klubb Milan. Zlatan förklarar återigen olyckligt att man får möta världens bästa fotbollslag med världens bästa spelare Messi i spetsen redan i kvarten och det känns nästan lite uppgivet på förhand. Men alla vet att Zlatan är en kämpe och kommer att ge allt sitt yttersta för att Milan ska ta sig förbi det värsta hindret mot den Champions League titel som han så hett eftersträvar. Milan mötte ju redan Barcelona i gruppspelet i höstas och då spelade jämnt med Barca, i alla fall resultatmässigt. Det blev 2-2 på Camp Nou efter bland annat en underbar soloraid av Pato precis efter avspark, Zlatan var då sjuk och spelade inte. Matchen på Milans hemmaplan slutade med torsk 2-3. Men spelmässigt var Barcelona ett mycket bättre lag i båda matcherna.

Zlatan mot Messi

Inför de två stundande kvartsfinal matcherna är Zlatan i kanonform men Milan har det otroligt tufft när det gäller skadeläget inför mötena med Barcelona. Många viktiga spelare är borta som bland annat Pato, Robinho och nu i senaste Serie A matchen i helgen mot Roma den kanske allra viktigaste spelaren jämte Zlatan, backen Thiago Silva. Silva har varit en riktig backklippa i Milans försvar den här säsongen och Barcelona har uppgetts vilja ha honom och rankat honom högst upp på önskelistan över nyförvärv framöver. Många pratar annars om att Zlatan nu ska få återse Barca tränaren Pep Guardiola som var anledningen till att Zlatan flttade till Milano, Pep hyllar nu Zlatan inför matchen och säger att han är en av världens bästa spelare. Zlatan säger att han grävt ner stridsyxan och överväger en handskakning i återseendet.

Milan – Barcelona Champions League sänds i tv kanal Viasat Fotboll och via Betsson livestreaming med matchstart kl. 20.45.

Om du vill spela på matchen har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!

Spelsajten tippar Milan seger med 2-1, se odds nedan hos Betsson:

Milan - Barcelona Champions League

Läs även vårt inlägg om Milan Barcelona Live Stream