[quick-chat height=”500″ room=”Hur spelar ni?” quick-chat send_button=”1″]

Letar du speltips på nätet?

Vi har precis öppnat den här sektionen och för att få den levande så vill vi ha din hjälp. Läs ett speltips och ge ett speltips! Då kommer du som spelare kunna få bra tips från övriga läsare om tex en speciell match där ena laget har flera skador eller avstängningar som gör att ett odds är mycket spelbart. Du behöver inte logga in för att dela med dig av dina speltips, men det blir roligare om du skapar en profil på Spelsajten. Då kan återkommande läsare känna igen din profil och dina speltips efter ett tag.

Du registrerar dig på Spelsajten här

Vilka typer av speltips kan du förmedla här?

Ditt speltips kan handla om fotboll live stream, bästa odds, lången speltips, fotbolls odds, dagens speltips, speltips på fotboll, nhl speltips, speltips stryktipset, speltips europatipset, säkra matcher på stryktipset, odds på nätet hos olika spelbolag, speltips v75, veckans spik på V75, odds statistik, dagens speltips på lången hos svenska spel, dagens bästa odds, speltips på olika tennis matcher.

Tänkvärt
  • Vårda ditt språk så vi kan hålla chatten öppen utan att behöva logga in
  • Skapa gärna en profil då det blir lättare att relatera speltipsen.
  • Inloggade användare med profil kan chatta med varandra
  • Lämna gärna information om var du hittat ett visst odds, vilket spelbolag osv
  • Bokmärk gärna sidan så du snabbt kan hitta hit igen
  • Länka hit från din blog? Klistra in html koden nedan.
<a href="https://spelsajten.nu/2012/03/30/lasarnas-speltips/">Speltips</a>