Serie A kör vidare och det börjar närma sig upplösningen om vilket lag som ska vinna Scudetton i år. Mötet Catania – Milan är en viktig match för båda lagen. Catania har häng på en plats för Europa cupspel nästa säsong om de lyckas avancera någon placering från sin nuvarande sjunde plats i Serie A. Catania har närmast före sig Roma i tabellen, två poäng före. Alla Zlatan följare vet att Milan leder Serie A med fyra poäng före ärkerivalen och Zlatans tidigare klubb Juventus. Juventus tar emot Napoli imorgon kväll i ett riktigt toppmöte!

Serie A

Milan kommer närmast från spel i Champions League tidigare i veckan då man spelade oavgjort mot Barcelona. Både Milan och Barcelona hade farliga mål chanser men Barcelona hade det mesta av spelet. Ingen av lagens storstjärnor Zlatan och Messi fick särskilt mycket uträttat på en bedrövlig gräsmatta på San Siro. Catania gjorde en riktigt stark insats förra söndagen i ligan då man fick 2-2 på bortaplan mot tabell fyran Napoli. Milan dras ju som bekant med en hel del spelare på skadelistan och särskilt smärtsamt är att flera nyckelspelare sällat sig till den sista tiden. Så Zlatan och co. i Milan får nog allt spela på topp mot ett Catania som behöver poäng och är i bra form. Trots detta sätter jag mitt spel på att Milan tar hem det här men att det blir knappt, speltipset blir 1-2.

Matchen Catania – Milan sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 18.00.

Om du vill spela på matchen har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!

Odds på helgens Serie A från Betsson:
Catania - Milan