Idag är det premiär matcher för Allsvenskan 2012 i fotboll och i eftermiddag möts bland annat Elfsborg – Djurgården och du kan se matchen live via Betsson live stream. Båda lagen är naturligtvis osäkra på den Allsvenska formen och Stefan Ishizaki i Elfsborg med ett förflutet i Djurgården säger i en intervju på Djurgårdens hemsida att premiären kommer bli en tuff tillställning. Elfsborg som slutade på en tredje plats förra året har fått en ny tränare i Peter Wettergren och det senaste tillskottet i truppen presenterades så sent som igår. men mer om Elfsborgs trupp, tränarintervju inför matchen, skador och nya spelare kan du läsa på Elfsborgs hemsida här!

Fotboll Allsvenskan 2012Djurgården då, jo likt Elfsborg är man osäker på var man står formmässigt idag. En av lagets stjärnor James Keene är fortfarande skadad och man ställer upp med en trupp som till stora delar är ny och inte har spelat så mycket tillsammans till skillnad mot Elfsborgs trupp som istället innehåller få ändringar mot föregående år, och sedan har ju inte Djurgården vunnit mot Elfsborg sedan 2007. Läs om vad man säger inför premiärmatchen på Djurgårdens hemsida här!

Men även om allt pekar på en Elfsborgs seger i premiären mot Djurgården så är alltid en premiär väldigt oberäknelig och vi har ofta sett förvånade miner efter en avslutad premiär omgång i Allsvenskan då förhandstippade lag åkt på däng. Men jag tror ändå att Elfsborgs hemmaplan med sin påhejande publik är det som definitivt sätter spiken i kistan för den här matchen, Elfsborg vinner med 2-0.

Matchen Elfsborg – Djurgården sänds via Betsson livestreaming med matchstart kl. 16.00.

Om du vill spela på matchen Elfsborg – Djurgården har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!

Odds på helgens matcher i Allsvenskan från Betsson:

Elfsborg - Djurgården live stream