Gais – Häcken möts idag i den Allsvenska premiären i fotboll och vi får nöjet att se ett äkta hett derby redan i premiär omgången av Allsvenskan via Betsson Live Stream kl 16.00!

Allsvenskan i fotboll 2012

Det finns många saker som pekar på att det kommer bli en stentuff drabbning i eftermiddag på Gamla Ullevi. Förra säsongen slutade Gais och Häcken på femte respektive sjätte plats i Allsvenskan, båda lagen kommer från Göteborg och ligger ett stenkast ifrån varandra och bägge lagen har i stort sett samma trupper som föregående säsong och är alltså vana att lira tillsammans.

Det finns massor av analyser och intervjuer och tv inslag inför matchen och derbyt mellan Gais – Häcken på deras hemsidor:

Läs mer här på Gais hemsida!

Läs mer här på Häckens hemsida!

Matchen Gais – Häcken sänds via Betsson livestreaming med matchstart kl. 16.00.

Om du vill spela på matchen Elfsborg – Djurgården har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!

Odds på helgens matcher i Allsvenskan från Betsson:
Gais - Häcken