Inter Genoa live stream hos Unibet för dig som inte har TV4 Sport.

Inter Genoa tv kanal

Serie-A matchen mellan Inter och Genom visas av tv kanalen TV4 Sport med start 15.00, men saknar du kanalen så kan du alltså se fotbollsmatchen via live stream hos Unibet.

Inter har nyligen sparkat tränaren Claudio Raineri efter flera tappade poäng senaste tiden. Det snackades ett tag om Andre Villas Boas från Chelsea men så blev alltså inte fallet. Istället blev det den 36 årige italienaren Andrea Stramaccioni. I mina ögon är det ett väldigt osäkert kort på tränarposten. Det ska bli intressant att se vad han kan åstadkomma men kom även ihåg vad som hände i Chelsea där en Andre Villas Boas fick sparken efter att han inte lyckats att kontrollera omklädningsrummet. Inter är fullt av stjärnor och det gäller att få respekten. Enligt Andre Villas Boas så byggde hans ledarskap på att gruppen fick vara med och tycka till och att det var ett s k delat ledarskap i Chelsea. Jag ser det istället som ett tecken på svagt ledarskap när man säger så. Då har man inte förmågan att ta egna beslut som gruppen respekterar. Vi får helt enkelt se om Moratti lyckats hitta en oslipad diamant och om Andrea Stramaccioni kommer stanna längre än till sommaren.

Inter förmodas starta morgondagens match med en 4-3-3-uppställning.

Trolig startelva: Cesar; Zanetti, Lucio, Samuel, Nagatomo; Poli, Cambiasso, Stankovic; Zarate, Milito, Forlan (Enligt svenskafans.com)

Bänken: Castellazzi, Ranocchia, Faraoni, Guarin, Obi, Castaignos, Pazzini

Genoa parkerar på en 14:e plats i tabellen och är ett lag som i år blandat och gett. Man har släppt in mest mål i hel ligan men har ändå lyckats göra en del framåt så det brukar bli målglada matcher och svängig fotboll när laget från Genua entrar gräsmattan.

Trolig startelva: Frey; Mesto, Carvalho, Kaladze, Moretti; Rossi, Veloso, Biondini; Jorquera, Gilardino, Palacio  (Enligt svenskafans.com)

Bänken: Lupatelli, Bovo, Birsa, Jankovic, Belluschi, Ze Eduardo, Sculli

Milan Genoa Speltips:

Vi tror på en enkel seger för hemmalaget Inter. När lagen möttes i december hade visserligen Inter bättre form än vad man har nu men då lyckades man vinna med 0-1 på bortaplan. Vi tror Inter Genoa slutar 3-1 till favör för hemmalaget.

Ni ser Inter Genoa via live stream hos Unibet eller i tv kanalen TV4 Sport
Milan Genoa Matchstart: 15.00
Vårt speltips: 3 – 1 till Inter.

Inter Genoa live stream

Läs här varför det är bättre att se en match via Live Stream hos ett spelbolag.