Söndagen 1 april bjuder på ett högklassigt möte i Premier League fotbollen mellan Newcastle – Liverpool och du kan se den via tv kanalen Viasat Fotboll. Inför mötet ligger Newcastle sexa och Liverpool åtta i Premier League tabellen. Det skiljer åtta poäng mellan lagen och båda är i behov av fler poäng för att få vara med i Europa cupspel nästa säsong. Mitt speltips går till Liverpool seger och kanske tippar jag lite med hjärtat här då Liverpool ligger mig varmast.

Livestreaming

Matchen Newcastle – Liverpool sänds i tv kanal Viasat Fotboll med matchstart kl. 14.30.

Premier League odds hos Betsson:
Newcastle - Liverpool Live Stream

Om du vill spela på matchen har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!