Vilket lag blir svenska mästare i fotboll 2012?

Vilket lag blir svenska mästare 2012

Har du en solklar vinnare? Vill du tippa med hjärtat på ditt lag som ingen annan tror på till 35 ggr pengarna eller tillhör du bara kategorin spelare som alltid tippar outsiders för att det betalar mer?

Oavsett vilka du håller på och vilket lag du är övertygad om vinner Allsvenskan så har du nu allt att vinna och inget att förlora! Spela med hjärtat eller hjärnan – det spelar ingen roll!

Tippa vilka som blir svenska mästare och få tillbaka insatsen redan efter första omgången!

Allsvenskan är kanske hetare än någonsin denna säsong och på Betsson är IFK Göteborg knappa favoriter men som vanligt finns det ett helt gäng klubbar som kan få lyfta Lennart Johanssons pokal.

Det kan lätt kännas som att frågetecknen är betydligt fler än utropstecknen men det flesta av oss har ett lag vi vill eller tror ska vinna och visst är det alltid kul att satsa en peng! Det är dock inte lika kul att behöva vänta enda till november innan man eventuellt får ut sin vinst när det finns så mycket annat att spela på som ger snabbare utbetalning. – Och vi håller med!

Betsson har därför beslutat att alla som vill spela på vinnare av Allsvenskan 2012 ska få göra det utan att behöva ligga ute med pengarna i 7 månader.

Erbjudandet gäller spel för minst 50 kr lagda fr.o.m. fredag 30:e mars t.o.m. måndag 1:a april kl 21.00 med återbetalning på max 250 kr.

Så här gör du för att få din insats tillbaka:
Tippa för minst 50 kr på det laget du tror vinner Allsvenskan 2012

Välj själv om du vill lägga ett singelspel eller komba med andra spel för att höja ditt odds.

Endast ditt första spel under kampanjperioden fredag 30:e mars till och med avslutad premiäromgång måndag 2:a april är kvalificerat att få insatsen tillbaka upp till max 250 kr.

Återbetalningen betalas ut som en bonus och kommer finnas på ditt konto onsdag 4:e april kl 18.00 och behöver omsättas tre gånger till oddset 1,50 innan tillgängligt för uttag.

Dessa lag spelar i Allsvenskan 2012:
AIK
Åtvidabergs FF
Häcken
Djurgården
GAIS
Gefle
Sundsvall
Helsingborg
Elfsborg
IFK Göteborg
IFK Norrköping
Kalmar
Malmö
Mjällby AIF
Örebro
Syrianska 

Spelsajtens tips är att IFK Göteborg bryter Helsingborgs dominansen och vinner Allsvenskan 2012.

SPELA HÄR!

I och med att Spelsajten växt så har vi inlett samarbeten med vissa spelbolag som ger dig som besökare en bättre bonus. Istället för en bonus på 100 % så kan du hos Spelsajten hitta öppningsbonus på 200 %. Spelsajten har inlett ett samarbete med Betsson som vi anser är det bästa spelbolaget på nätet.

Vinn Champions League resa till London

Betsson ger normalt sett nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten här och uppger kampanjkod SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital! Dvs sätt in 500 kr får 1000 kr extra och totalt 1500 kr på ditt konto.