På måndag kvällen tar IFK Norrköping emot regerande Allsvenska mästarna Helsingborg. Helsingborgs IF har redan vunnit en titel i år då man slog AIK i Supercupen förra helgen. Det är två lag med olika målsättningar som möts, Helsingborg har bara seger i Allsvenskan som mål och man har ju stått som segrare de två senaste åren, IFK Norrköping däremot får nog rikta in sig på att försöka bli ett stabilt mittenlag vilket skulle vara en framgång jämfört med föregående säsong då man var ytterst nära att åka ur.

IFK Norrköping - Helsingborg

Matchen IFK Norrköping – Helsingborg sänds i tv kanal Canal+ Sport1 med matchstart kl. 19.00.

Du kan spela liveodds under matchen IFK Norrköping – Helsingborg hos Betsson och det är vid skrivande stund den allra mest spelade matchen hos Betsson.

Spelsajten tror att matchen slutar oavgjort 1-1.

IFK Norrköping - Helsingborg

Live spel Betsson